6 webinarer. 6 onsdage. 6 interessante og dygtige mennesker!

Gennem 6 webinarer satte vi fokus på omstillingsprocesser og digitaliseringens styrker inden for administration af ejendomme.

Vi havde samlet 6 interessante og dygtige mennesker, der hver især har deres kompetencer og erfaring indenfor området. 

Herunder finder I links til optagelser og materialer fra den afholdte webinarrække. Rigtig god fornøjelse.

DomuSpect Webinar

Hvorfor digitalisere din ejendomsadministration?

Webinaret er afholdt 27. januar 2021 kl. 10.00

Daniel Hesner Grøndal er advokatpartner hos VQ Advokater, er uddannet Cand. merc. og arbejder som økonom med fokus på blandt andet rådgivning og drift af økonomifunktioner inden for ejendomsadministration. Han har siden 2012 primært rådgivet boligforeninger, ejendomsinvestorer og virksomheder om stort set alle aspekter indenfor økonomi og ejendomsadministration. Daniel er derfor en oplagt deltager i denne række af webinar om digitalisering i udlejningsbranchen. 

Vi talte med Daniel om, hvordan digital ejendomsadministration kan være løsningen til helt at undgå nogle af de tvister, der kan opstå mellem udlejer og lejer.

afholdt-daniel-hesner-grøndal
afholdt-kristin-assaad (1)

DomuSpect Webinar

Hvordan kan du lykkes med din omstillingsproces?

Webinaret er afholdt onsdag 18. november kl. 10.00

Kristin Assaad er uddannet erhvervsjurist og stifter og direktør af rådgivningsvirksomheden LegalUp. Med LegalUp har hun introduceret et traditionsbundet juridisk marked for et nyt og anderledes koncept. Et innovativ og delvis digital forretningsmodel med abonnement- og fastprisbaseret juridisk bistand til små og mellemstore virksomheder. 

Vi talte med Kristin om, hvilke udfordringer hun har mødt i processen og hvordan hun er lykkedes med at skubbe til kundernes mindset og blive et attraktivt alternativ til det traditionelle advokatfirma.

DomuSpect Webinar

Er ejendomsmarkedet set med mæglerbriller klar til nytænkning?

Webinaret er afholdt onsdag 25. november kl. 10.00

Jakob Neua Nørgaard er manden bag det børsnoterede firma Penneo, der specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at få dokumenter hurtigere underskrevet. Jakob er også indehaver af Danmarks digitale ejendomsmægler Estaldo.com, der tilbyder et enkelt og gennemskueligt alternativ til den traditionelle ejendomsmæglerbranche når du skal sælge din ejerbolig.

Vi talte med ham om muligheder og udfordringer i digitaliseringen af ejendomsmarkedet.

afholdt-jakob-neua-nørgaard
afholdt-peter-valentin (1)

DomuSpect Webinar

Hør hvorfor andre ejendomsadministratorer klarer deres flyttesyn digitalt.

Webinaret er afholdt onsdag 2. december kl. 10.00

Peter Valentin Hougaard har som vicevært ansvaret for en del af driften i Koncentons udlejningsafdeling Go'Bolig, der udlejer lejligheder og rækkehuse i København, Aarhus og Aalborg. Go´Bolig lægger især vægt på, at lejerne møder en god og professionel service og Peter har ansvaret for at levere den service og sikre at kunderne altid får lidt mere, end de forventer.

Vi talte med Peter om, hvorfor en ejendomsadministrator af Koncentons kaliber gør brug af en digital løsning til at klare deres flyttesyn.

DomuSpect Webinar

Digitalisering i en konservativ branche.

Webinaret er afholdt 9. december kl. 10.00

I Claus Heides firma Pulira kalder de sig selv for ejendomsbutler og det er bestemt ikke uden grund. De leverer ejendomsservice i en klasse for sig og har altid kvalitet og service i højsædet. Udover klassiske opgaver som rengøring og vinduespudsning tilbyder de også at klare en lang række opgaver for ejendomsejere - også opgaver der løses digitalt i dag.

Vi talte med Claus om, hvor han ser digitaliseringen kan vinde indpas i en ellers konservativ branche.

afholdt-claus-heide
afholdt-michael-preetzman

DomuSpect Webinar

Kan digitaliseringen også hjælpe den mindre udlejer?

Webinaret er afholdt onsdag 16. december

Michael Preetzmann er direktør i paraplyorganisationen Danske Udlejere. De har til formål at forbedre vilkårene for udlejere af fast ejendom. Danske Udlejere er høringsberettigede og har derfor reel indflydelse, når der vedtages ny lovgivning på ejendomsområdet.

Vi taler med Michael om, hvordan også den mindre udlejer også med fordel kan benytte sig af de digitale løsninger for at varetage deres interesser.

Praktisk talt!

Hvert webinar vil vare omkring 30 minutter. Tilmelding er nødvendig for at deltage. Efter tilmelding vil der blive sendt en mail med link til det webinar, man har tilmeldt sig.

Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål, men har man allerede nu spørgsmål, ønsker eller gode idéer til webinaret, så send os hellere end gerne en mail. Vi glæder os utrolig meget til at byde jer velkommen.

Hvad er Domuspect?

 

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S