DomuSpect e-bog

Digitalisér din boligudlejning - 7 nemme trin

Download e-bogen gratis lige nu!

Digitale platforme og digitale værktøjer, gør det ikke alene muligt at spare tid og ressourcer på administration og gentagne processer. Kvaliteten højnes også samtidig med at udlejer sikrer sig i langt højere grad end tidligere.

At digitalisere de arbejdsgange "man plejer" at gøre manuelt kan måske umiddelbart virke overvældende og besværligt. I vores e-bog finder du ideer til, hvor og hvordan du kan starte din egen digitaliseringsproces!

Book-Mockup_7nemmetrin_3rdedition

I vores bog kan du læse om

Skærmbillede 2020-12-08 kl. 13.41.31

Få adgang til e-bogen her

Udfyld formularen - så sender vi dig straks en mail med link til gratis download af vores e-bog.

DomuSpect - det digitale flyttesyn

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S

Artboard 1 (2)