DomuSpect Webinar

Er ejendomsmarkedet set med mæglerbriller klar til nytænkning?

Jakob Neua Nørgaard er manden bag det børsnoterede firma Penneo, der specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at få dokumenter hurtigere underskrevet. Jakob er også indehaver af Danmarks digitale ejendomsmægler Estaldo.com, der tilbyder et enkelt og gennemskueligt alternativ til den traditionelle ejendomsmæglerbranche når du skal sælge din ejerbolig.

Vi talte med Jakob om muligheder og udfordringer i digitaliseringen af ejendomsmarkedet.

Her under kan du se optagelsen af webinaret fra d. 25. november 2020 og hente de tilhørende materialer. God fornøjelse.

afholdt-jakob-neua-nørgaard

Se optagelsen af webinaret

Hent materialerne fra webinaret her

jci-thisted_09-05-18_0173-SH

6 webinarer. 6 interessante og dygtige mennesker!

Webinaret er det andet af i alt 6 webinarer, hvor vi sætter fokus på omstillingsprocesser og digitaliseringens styrker inden for administration af ejendomme. Du møder også vores direktør og medstifter Jan Høilund Christensen.

Se flere webinarer
infografik-1
ebog-1

Hvad er Domuspect?

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S