DomuSpect Webinar

Hvorfor digitalisere din ejendomsadministration?

Daniel Hesner Grøndal er advokatpartner hos VQ Advokater, er uddannet Cand. merc. og arbejder som økonom med fokus på blandt andet rådgivning og drift af økonomifunktioner inden for ejendomsadministration. Han har siden 2012 primært rådgivet boligforeninger, ejendomsinvestorer og virksomheder om stort set alle aspekter indenfor økonomi og ejendomsadministration. Daniel er derfor en oplagt deltager i denne række af webinar om digitalisering i udlejningsbranchen. 

Vi talte blandt andet med Daniel om, hvordan digital ejendomsadministration kan være løsningen til helt at undgå nogle af de tvister, der kan opstå mellem udlejer og lejer.

Herunder kan du se optagelsen af webinaret fra d. 27. november 2021 og hente de tilhørende materialer. God fornøjelse.

afholdt-daniel-hesner-grøndal

Se optagelsen af webinaret

Hent materialerne fra webinaret her

jci-thisted_09-05-18_0173-SH

6 webinarer. 6 interessante og dygtige mennesker!

Webinaret er det andet af i alt 6 webinarer, hvor vi sætter fokus på omstillingsprocesser og digitaliseringens styrker inden for administration af ejendomme. Du møder også vores direktør og medstifter Jan Høilund Christensen.

Se flere webinarer
infografik-1
ebog-1
advokat

Hvad er Domuspect?

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S

Artboard 1 (1)