DomuSpect Webinar

Hvordan kan du lykkes med din omstillingsproces?

Kristin Assaad er uddannet erhvervsjurist og stifter og direktør af rådgivningsvirksomheden LegalUp. Med LegalUp har hun introduceret et traditionsbundet juridisk marked for et nyt og anderledes koncept. Et innovativ og delvis digital forretningsmodel med abonnement- og fastprisbaseret juridisk bistand til små og mellemstore virksomheder. 

Vi talte med Kristin om, hvilke udfordringer, hun har mødt i processen og hvordan hun er lykkedes med at skubbe til kundernes mindset og blive et attraktivt alternativ til det traditionelle advokatfirma.

Her under kan du se optagelsen af webinaret fra d. 18. november 2020 og hente de tilknyttede dokumenter. God fornøjelse. 

afholdt-kristin-assaad

Se optagelsen af webinaret

Hent dokumenterne fra webinaret her

ebog-1
infografik-1
legalup-1

Hvad er DomuSpect?

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S