DomuSpect Webinar

Kan digitaliseringen også hjælpe den mindre udlejer?

Michael Preetzmann er direktør i paraplyorganisationen Danske Udlejere. De har til formål at forbedre vilkårene for udlejere af fast ejendom. Danske Udlejere er høringsberettigede og har derfor reel indflydelse, når der vedtages
ny lovgivning på ejendomsområdet.

Vi talte med Michael om, hvordan også den mindre udlejer med fordel kan benytte sig af de digitale løsninger for at varetage deres interesser.

Herunder kan du se optagelsen af webinaret fra d. 16. december 2020 og hente de tilhørende materialer. God fornøjelse.

afholdt-michael-preetzman

Se optagelsen af webinaret

Hent materialerne fra webinaret her

jci-thisted_09-05-18_0173-SH

6 webinarer. 6 interessante og dygtige mennesker!

Webinaret er det andet af i alt 6 webinarer, hvor vi sætter fokus på omstillingsprocesser og digitaliseringens styrker inden for administration af ejendomme. Du møder også vores direktør og medstifter Jan Høilund Christensen.

Se flere webinarer
infografik-1
ebog-1
danskeudlejere (1)

Hvad er Domuspect?

Nemt flyttesyn

Når du laver flyttesyn skal dokumentationen være i orden. Nemme trin og overskuelige tjeklister sørger for at alt bliver gennemgået korrekt, så du ikke glemmer noget på flyttesynet. Du tilføjer fotos, tegninger og noter der sikrer at alt er korrekt dokumenteret. 

Spar tid 

 Alt samles automatisk i en færdig indflytningsrapport eller fraflytningsrapport. Skriv den under direkte på flyttesynet på iPad, iPhone eller Android enheder og send rapporten til lejer, hjem på kontoret og til håndværkere. Flyttesynet er blevet digitalt og klares i en enkelt arbejdsgang.

Trygt og sikkert

"DomuSpect er et uundværligt digitalt værktøj for os, når vi skal udføre reglementerede flyttesyn på vegne af vores kunder. Det er altafgørende, at de kan stole på, at vi med grundig omhu kommer gennem alle dele af lejemålet og at dokumentationen er sikret!"

Nicky Clark, Viebke & West Malerfirma A/S